02 320 44 66

O NAS

Za vas pripravljamo kvalitetne in okusne jedi, ki zadovoljijo še tako izbrane okuse!

Pizzeria Pomodoro se nahaja v neposredni bližini centra Maribora in jo, poleg okusne hrane in prijazne postrežbe, odlikuje topel in prijeten domač ambient, ki ga sestavlja prostorna notranjost ter zunanja pokrita terasa. Poleg stalne ponudbe Vam po naročilu pripravljamo tudi dnevne ter sezonske pice in ostale jedi italijanske kuhinje.

Vse naše pizze in tople predjedi so pečene v krušni peči!

Krušno peč ''poganjamo'' na tradicionalen način in sicer na bukova drva, kar je zelo pomembno zaradi dodane arome in okusa naravnega ognja.

Naša domača olja in omakice!

Naša ponudba se ponaša tudi z domačo tatarsko, paradižnikovo in čilijevo omako ter veliko izbiro najrazličnejših olj z dodatki, ki so vrhunski dodatek jedem, saj odlično zaokrožijo harmonijo okusov!

Tudi po obilnem kosilu se za sladico vedno najde prostor!

Naši kuharski mojstri znajo ustreči prav vsem okusom. Obiščite nas in si privoščite sladko razvajanje z božanskimi okusi. Za vas pripravljamo dnevne sveže sladice narejene po najboljših recepturah!
Nepozabni okusi z 17-letno tradicijo vpeti v prijeten domač ambient - vse to je Pizzeria Pomodoro!
Pizzeria Pomodoro
Betnavska cesta 13, Maribor

Sledite nam

Kontaktirajte nas

[email protected]Tel. +02 320 44 66
phone-handsetmap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram